*

УЧИЛИЩЕ „СВ. СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ“ ОТБЕЛЯЗА 110-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

|

С концерт-спектакъл „110 птичи полети“, Начално училище „Св. Софроний Врачански“ отбеляза своя 110-годишен юбилей. На събитието присъства и кметът Калин Каменов, който поздрави присъстващите и им пожела много вдъхновение и реализирани мечти. „Влизайки в залата бях развълнуван от факта, че видях много от моите съученици с децата си. Пожелавам на всички вас, след време, отново да бъдем заедно, отбелязвайки поредния юбилей на едно от най-елитните начални училища не само в града, но и в страната. Скъпи деца, продължавайте да мечтаете и винаги си поставяйте високи цели, които с решителност да постигате. Ние винаги ще ви подкрепяме. Запазете приятелството между вас, защото то ще е едно от най-ценните неща, които ще получите тук. Честит празник!“ – каза кметът Калин Каменов в словото си.

В рамките на празничния концерт, директорът на училище „Св. Софроний Врачански“ – Антоанета Сиракова поздрави педагогическия персонал и учениците за постигнатите успехи през годините.

Програмата, по повод юбилея и 280-та годишнина от рождението на Софроний Врачански продължи с изпълнения на възпитаници на учебното заведение и художествено-творчески формации от града.

На събитието присъстваха още: народни представители, общински съветници, кметове на населени места от областта, бивши и настоящи преподаватели от НУ „Св. Софроний Врачански“, членове на училищното настоятелство, общественици, ученици и родители.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez