*

ТУРНИРИ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ЗА ПРАЗНИКА НА МВР – 5 ЮЛИ

|

СК “Спартак-Враца“ и врачанските полицаи отбелязаха професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли със спортен празник и турнири в различни спортове.

На 3 юли в спортен комплекс „Христо Ботев“ бе проведен турнир по футбол. Тази година купата отиде при отбора на Затвора – Враца, където Бойчо Бойчев, Иван Тошев и компания играха финал с отбора на военното поделение във Враца, който завърши с 3:1. В малкия финал отборът на РДБПЗН – Враца надигра РУ Козлодуй в спор за бронза. Призове за най-добър вратар получиха Апостол Апостолов, а за голмайстор Иво Иванов от отбора на РДБПЗН –Враца.

На стрелбището при УТК „Леденика“, в същия ден, бе проведен и традицинния турнир по полицейска стрелба. Служителите на реда в областта представиха уменията си в стрелбата чрез участието на десет отбора от полицейските поделения в област Враца и гости по покана. В дисциплина от полицейска стрелба и изключително интересно упражнение, сили премериха 22 състезатели, като в отборната надпревара първо място спечели тимът на РУ АЕЦ-Козлодуй в състав Ивайло Флоров и Румен Николов. Второ място зае РУ-Враца, в състав Николай Милушев и Боян Широкански, а трето - РУ – Мездра, в състав Емануил Павлов и трансферния състезател Десислава Иванова.

В индивидиуалната надпревара при мъжете шампион заслужено стана Николай Милушев, втори Ивайло Флоров, а третото място спечели Емануил Павлов. В женската надпревара медала за първо място спечели Катя Василева, следвана от Десислава Иванова. Адмирации заслужиха тази година отбора на ветераните в състав Иван Братинов и Красимир Младенов, които се класираха на осмо място и очароваха всички участници с умения, дисциплина и стриктно спазване на мерките за безопасност.

Наградите на победителите в турнирите по футбол и стрелба бяха връчени от комисар Атанас Петков – началник на отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-Враца. Традиционно състезанието на врачанските полицаи премина в празничен дух и при изключително спортсменска атмосфера.

На същата дата от 10.00 ч. се проведе и турнир по тенис на маса, домакин на който бе СК ,,Бобата“.

Класиране:

Първо място за Цветан Росалийски - РСПБЗН-Враца, второ място за Иван Иванов - РСПБЗН-Враца, трето място за Емил Орлинов от РУ - Лом, четвърто място - Васил Атанасов от РУ - Лом, пето място - Аспарух Ангелов РУ-Лом и шесто място - Теодор Ангелов от РУ - Лом. Адмирации за колегите от ОДМВР – Монтана!

От предвидените спортни мероприятия от програмата на СК ,,Спартак Враца“ остава турнир по плуване, който ще се проведе на 8 юли в спортен комплекс „Христо Ботев“ от 10.00 часа.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez