*

ТОНИ ДУКОВСКИ ОТНОВО С ПОДАРЪК ЗА ВРАЧАНИ. БЪДЕТЕ КАТО ТОНИ!

|

В навечерието на предстоящите Великденски празници, кметът Калин Каменов откри художествена фотоизложба, посветена на 70-годишнината на емблематичния фотограф на Враца - Тони Дуковски. Експозицията е озаглавена „Тони и приятели“ и съдържа близо 100 заснети кадри, които представят жители и гости на Враца, уловени от погледа на наричания от всички „детето на Враца“.

Секретарят на читалището Димитър Тошев прочете слово от името на Тони Дуковски, в което той посочва, че посвещава изложбата на 150-та годишнина от създаването на културната институция. „Ежедневно публикувам в социалната мрежа уловените мигове на щастие в усмивките на моите съграждани. За мен това не е работа, а удоволствие.“ – казва още Тони Дуковски.

„Поздравявам Тони Дуковски с невероятната изложба. Вярвам, че ще продължава да бъде обичан от всички нас. Чрез уловените емоции на хората, той развенча мита, че врачани сме песимисти и вечно намръщени“ – каза кметът Калин Каменов при откриването на изложбата.

На официалното откриване на експозицията присъстваха още: заместник-кметът Петя Долапчиева, директори на институции, общественици, граждани.

Експозицията е разположена във фоайето на Народно читалище "Развитие 1869“ и ще продължи до края на месец април.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez