*

TEARS GETTING SOBER СЕ ПРЕВРЪНА В НАЙ-УСПЕШНАТА ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН НА ЕВРОВИЗИЯ

|

Песента на Виктория за Евровизия 2020 има над половин милион гледания за 2 дни

Представянето на българската песен за Евровизия 2020 Tears Getting Sober предизвика огромен интерес сред български и чуждестранни медии и музикални фенове. Видеото на Виктория, което беше представено в предаването в ефира на БНТ 1 и в официалния канал на Евровизия, събра над 15 000 гледания само за първите 10 минути след премиерата си, а два дни по-късно има над половин милион гледания в YouTube. В България песента е на втора позиция в набиращи популярност за България в сайта за видео съдържание.

Официалното видео на Tears Getting Sober: https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I

 

Tears Getting Sober е една сбъдната мечта за мен.  Това е песента, която най-добре пасва на моя характер, темперамент и това, което съм като артист и автор на музика., споделя Виктория.

Българското предложение за Евровизия беше забелязано и на международната сцена. Само в рамките на няколко часа след премиерата, темата песента на България стана сред най-популярните в Испания и Нидерландия, а коментарите в социалните мрежи надминаха 15 хиляди.  

Част от най-популярните български влогъри също споделиха своите впечатления от песента. Видео от тяхната реаклация при първото слушане на Tears Getting Sober можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=PU3J5X0GNdg

Евровизия 2020 ще се проведе на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14-ти май, който може да гледате от 22:00ч. по БНТ1.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez