*

ТЪРЖЕСТВЕНО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ ФАКУЛТЕТА ПО ПЕДАГОГИКА НА ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

|
ТЪРЖЕСТВЕНО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ  ФАКУЛТЕТА ПО ПЕДАГОГИКА НА ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

На 22.05.2018 г. (вторник) от 10:00 часа в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе тържествена церемония по случай връчването на дипломите на випуск 2017 от Факултета по педагогика.

Своите дипломи в празничния ден ще получат 238 бакалаври и 270 магистри от 18 специалности – „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Начална училищна педагогика и чужд език", „Предучилищна педагогика и чужд език", „Социална педагогика", „Специална педагогика", „Педагогика и образователен мениджмънт“, „Педагогика за надарени деца“, „Педагогика на обучението по физическо възпитани и спорт“ и др.

По традиция отличниците на випуска ще получат плакет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

На тържествената церемония са поканени представители на общинското и областното ръководство, преподаватели с принос за издигане авторитета на Факултета по педагогика, директори на училища-партньори, учителски синдикати и партньори по проекти.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez