*

ТЪРЖЕСТВЕНА КЛЕТВА – ОБЩИНА КРИВОДОЛ

|

Областният управител Малина Николова свика тържественото първо заседание на новоизбрания общински съвет в Криводол. Съгласно Закона за местното самоуправление и местната администрация, избраните общински съветници, кметове и кметски наместници положиха клетва за встъпване в длъжност. Избраният за кмет на Община Криводол Христо Доков благодари за доверието и подкрепата, която получи от жителите на общината.

„Уверен съм, че всички заедно ще променим общината и града към по-добро!“, заяви при полагането на клетвата Доков.

С пълно мнозинство, за председател на Общински съвет – Криводол беше призбран общинският съветник Петър Комитски. Областният управител Малина Николова връчи клетвените листове на председателя на общинския съвет.

„Благодаря за огромното доверие към мен, това е отговорност. Като пръв сред равни, ще се грижа, както досега, за пълна равнопоставеност в общинския съвет и се надявам, че заедно ще работим в името на развитието на Община Криводол, за да я превърнем в община - пример на добро управление“, заяви Петър Комитски.

Областният управител Малина Николова отправи послание към всички членове на местния парламент и общинската администрация.

„Поздравявам Ви за доверието, което получихте от съгражданите си на последните местни избори. Поздравявам Ви и за поетата отговорност, защото в следващите 4 години Вие ще бъдете тези, които от името на Вашите съграждани ще трябва да вземате важните за общината решения. Желая Ви много управленска мъдрост и много енергия, консенсус, взаимно разбирателство и силен Общински съвет - Криводол“, каза в приветствието си Малина Николова.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez