*

ТАНЦИ И МНОГО НАСТРОЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ КОРЕЙСКИ КУЛТУРЕН ЛАГЕР 2017

|

Заместник кметът на Община Враца Петя Долапчиева откри третото издание на Младежки корейски културен лагер, в Младежкия дом. „За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай провеждането на “Младежки корейски културен лагер“ 2017 за пореден път в град Враца! Благодарение на успешната симбиоза между опит, амбиция и желание за промяна, Корейският културен лагер търпи своето благоприятно развитие, събирайки на едно място хора от различните сфери на обществото в нашия град. Нещо повече – само за три години, Вие успяхте да реализирате много съвместни инициативи, с представители на младежкия сектор от Враца.За мен ще бъде чест, ако продължим нашето съвместно сътрудничество и обменим опит в различните сфери на обществения живот.“, каза Петя Долапчиева при откриването на форума.

На официалната церемония по откриването присъстваха още – консулът на Южна Корея у нас Хелън Сонг, началникът на отдел „Образование и култура“ Стела Димитрова, специалистът „Младежки дейности“ в Община Враца Боряна Статкова, делегация от корейски младежи, танцови състави от Северозападна България и граждани.

Програмата продължи с представяне на младежки групи от Южна Корея, песни и много изненади за участниците в Лагера.

Младежки корейски културен лагер се провежда за трета поредна година в града. Целта на събитието е да се опознае корейската култура и да се изградят приятелски отношения между младежите от Враца и Южна Корея. Участниците ще имат възможността да се запознаят с корейската история и обичаи, както и да опитат типичната за Корея храна.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez Мери попинс - Враца