*

СТАРТИРА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА ОФРОУД СЪСТЕЗАНИЕТО Wild Beasts Trophy

|
СТАРТИРА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА ОФРОУД СЪСТЕЗАНИЕТО Wild Beasts Trophy

Над 45 екипажа от България и Гърция, разделени в три категории, стартираха в първото издание на офроуд състезанието Wild Beasts Trophy, организирано от АСК „Зверино 4х4 екстрийм“, а съорганизатори на събитието са Община Мездра, Община Враца, Дирекция Природен парк „Врачански Балкан“, частни спонсори и ентусиасти.
 
Началото на надпреварата бе дадено на връх Околчица, от където потеглиха всички участници. Откриването направи Стоян Францов, организатор на проявата. Сред гостите на събитието бяха кметът за Зверино Цанко Цанев и директорът на Дирекция Природен парк „Врачански Балкан“ Николай Ненчев. Отец Тома отслужи молебен за здраве и безопасно шофиране на водачите.
 
Първи в надпреварата стартира командата на пилота Цекмезоглу Роулис и навигатора Цолакис Димитрис от клуб Hardcore 4×4, Гърция, последвани от представителите на клуб “Svoge 4х4“ Калин Митов и Владимир Велков. След тях в надпреварата се спуснаха Светослав Христов и Павел Павлов от клуб „Bertone”, София, Никола Кузманов и Николай Божанов от Offroad club 4×4 Павликени, Любен Динев и Милен Дечев от АСК „Стара Загора“ и др.
 
Трасето на Wild Beasts Trophy ще премине през мина Плакалница, местността „Родината“ в Зверино, Игнатица и Шумер, като ще завърши отново в местността „Родината“ в Зверино.
 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez