*

СТАРТ НА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВИЯТ КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ НА ВРАЦА СОФТУЕР ОБЩЕСТВО

|
СТАРТ НА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВИЯТ КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ НА ВРАЦА СОФТУЕР ОБЩЕСТВО

За седма поредна година, Враца Софтуер Общество организира и провежда обучения по програмиране, а тази година курсът ще е в изцяло НОВ формат. Ще бъде подходящ за ученици и възрастни, които са решили да усвоят умения от ИТ сектора или търсят шанс за нова кариера, без необходимост от предишен опит. Има възможност за СТАЖ!


Питаш се какво ново?

-       нова програма, насочена към дълбочина на разбирането

-       3 модула - Основи на програмирането, Обектно програмиране и Качествен код

-       65 занятия

-       2 безплатни лекции

-       много упражнения и практика

-       удобен за работещи и ученици

-       възможност за стаж

-       сертификат

 

Курсът тази година се различава по програмата си - лекциите се фокусират над качеството на разбирането на курсистите, включени са упражнения след всеки две лекции, а лектор ще бъде основателят на Враца софтуер - Теодор Костадинов. Теодор е преподавал в академията в самото ѝ създаване, а оттогава е бил и лектор в СофтУни, на ИТ конференции и редица други ИТ академии. Управител и архитект е на софтуерна компания, има дългогодишен опит в програмирането и е лауреат на наградата на списание Forbes “30 под 30”.

 

Кандидатстването ще бъде отворено до 05 октомври. Желаещите могат да се регистрират тук https://vratsasoftware.com/application/create/1, има и възможност за стипендия!
 

 

Екипът на Враца Софтуер Общество има за мисия да даде нови възможности на жителите на града и околните по-малки населени места за предизвикателна и добре платена работа във Враца. Каузата ни продължава да набира скорост с годините, като идеята е все повече хора да могат да си позволят добър стандарт на живот в родния си град, без да се налага да го напускат.

 

Грабни своето място сега - запиши се или препоръчай на приятел!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар