*

СРЕЩА НА ЯНКОЛОВ С ЕВДЕНОВА

|
СРЕЩА НА ЯНКОЛОВ С ЕВДЕНОВА

Директорът на ОД МВР Враца и началника на „Регионално управление на образованието“-Враца, обсъдиха общи задачи и въпроси в работата между двете институции.

Старши комисар Янко Янколов запозна г-жа Евденова с функциите на полицейските служители, които патрулират в сутрешните часове в районите на учебни заведения , с цел контрол на автомобилния трафик, за безопасно придвижване на децата до училищата. Споделена беше и информация за контрола и полицейския надзор върху дворовете на учебни заведения и детски градини в нощните часове. Старши комисар Янко Янколов заяви, че ще продължават ежедневните специализирани операции, чиято цел е предотвратяване разпространението на наркотични вещества в районите около училищата. Обсъдени бяха и мерките, които МВР ще предприеме по охраната на предстоящите зрелостни изпити и тържествата на зрелостниците. От страна на МВР ще бъде ангажиран и необходимия полицейски ресурс за охраната и безопасното протичане на баловете.

Г-жа Галина Евденова сподели задоволството си от досегашната работа с МВР, като подчерта, че полицейски служители са били много полезни в работата на съвместните екипи за връщане в училищата на деца, които трайно не посещават учебните занимания.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez