*

СПОРТИСТ NO 3 НА ВРАЦА С УСПЕХИ В ГЪРЦИЯ

|

Състезателката по тенис на маса Детелина Михайлова постигна три победи в националното първенство на Гърция, с което затвърди успешното си представяне през 2017-а година. Само преди няколко дни тя бе обявена в първата тройка на най-добрите врачански спортисти, а с постигнатите победи за клубния си отбор Татавла Атина запази и доброто си място в гръцката ранглиста. Към този момент, Детелина Михайлова е шеста в индивидуалната класация на гръцкото първенсто, което я нарежда всички български национални състезателки, които участват в гръцкото първенство.

 

В последния кръг за годината, Детелина Михайлова постигна победа с 3:2 гейма срещу силната шведска тенисистка Тилда Йохансон (пета в ранглистата). Освен това, българската тенисистка надделя с 3:1 над Роза Ховсепян и с 3:0 над Калиопи Сотиропуло. Детелина Михайлова допусна и загуба, с 2:3 (10:12 в петия гейм) от гръцката националка Елизабета Терпо.

 

Следващото състезание на Детелина Михайлова е в края на януари. Тогава тя отново ще се включи в националния шампионат на Гърция за отбора си Татавла Атина. За този кръг, отборът ще бъде ръководен от врачанския треньор Любомир Георгиев.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez