*

„СМЯНА НА МЕСТАТА“ С ДАНИЕЛА СЕРДАНОВА

|
„СМЯНА НА МЕСТАТА“ С ДАНИЕЛА СЕРДАНОВА

От 16 септември, сряда, от 21:30 часа в програмата на БНТ 2 започва излъчването на седмичното предаване „Смяна на местата”,  с автор и водещ Даниела Серданова.   

В основната рубрика  водещата на предаването ще кани различни двойки гости, които се познават отдавна и имат история заедно – приятелство, общи работни проекти и т.н. Водещата ще поставя единия гост в ролята на другия и през неговия поглед ще открива как са се развили отношенията им през годините.  Другият гост ще слуша разказа и ще казва дали наблюденията на първия гост съвпадат с неговите лични впечатления за взаимоотношенията им. По този оригинален и забавен начин Даниела Серданова ще ни запознава с различни истории, представени през житейски съдби на популярни личности.

В  рубриката „Цената на успеха“ ще гостуват хора, постигнали успехи в различни сфери.  С тях ще проследяваме пътя им на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента; пред какви трудности са се изправяли и как са ги преодолели; какво ги мотивира да продължават да вървят нагоре.

На 16 септември от 21:30 часа, двойката гости в студиото на „Смяна на местата“ са Ники Илиев, продуцент и режисьор, и Башар Рахал, актьор и продуцент. Те ще разкажат за дългогодишното си приятелство и съвместна работа – всеки, поставяйки се на мястото на другия ще сподели през какви моменти са минали през годините.

В рубриката „Цената на успеха“ гост е предприемачът и писател  - Светослав Терзийски.

Гледайте „Смяна на местата“ с Даниела Серданова всяка сряда от 21:30 часа по БНТ 2.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez