*

СЛЕД СИГНАЛ ОТ ВИДИНСКО РАДИО ИЗКЪРПВАТ ДВЕ УЛИЦИ ВЪВ ВИДИН

|
СЛЕД СИГНАЛ ОТ ВИДИНСКО РАДИО ИЗКЪРПВАТ ДВЕ УЛИЦИ ВЪВ ВИДИН

След сигнал на РАДИО ВИДИН започна изкърпване на дупките по улица "Цанко Урманов", която минава покрай ГПЧЕ "Йордан Радичков", СОУ "Петко Рачов Славейков" и ЦДГ "Незабравка" във видинския квартал "Бонония". В началото на месеца директорите на двете училища - Даниела Рангелова и Катя Трифонова изпратиха докладни записки до община Видин, с които искат да се ремонтира улицата.

"Улицата не попада сред предвидените за асфалтиране през тази есен", отговориха от пресцентъра на община Видин, когато ги информирахме, че е разбита и това затруднява минаването на ученици, родители и учители.

Няколко дни по- късно по улица "Цанко Урманов" вече се работи.

"Страхотна изненада беше сутринта, когато видях машините, че работят. Ведната се обадих по телефона на колегата от СОУ "Петко Рачов Славейков". Тя също погледна през прозореца и се зарадва", каза за РАДИО ВИДИН директорът на езиковата гимназия Даниела Рангелова.

"В момента фрезоваме дупките. За два дни ще свършим фрезоването и до сряда трябва да приключи изкърпването", каза Тодор Атанасов, работник във фирмата, която извършва ремонта.

Това е последната улица от предвидените 40 в капиталовите разходи на община Видин за асфалтиране през тази есен.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez