*

СК „СПАРТАК- ВРАЦА“ ВЗЕ УЧАСТИЕ С ШЕСТИМА БОКСЬОРИ В РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО БОКС ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР

|

СК „Спартак- Враца“ при ОД на МВР – Враца  взе участие с шестима боксьори в Републиканско първенство по бокс за служители на МВР. Първенството организирано от Спортна Асоциация – МВР  се проведе от 30.11.2017г. до 01.12.2017г.  в спортен  център „Пулев“ в столицата.

На полуфинала до 75 кг. Димитър Банков  заради контузия се отказа във втория рунд срещу Слав Атанасов от Академия на МВР и остана с бронзов медал. В категория до 81 кг. отново на полуфинала Ивайло Стоянов се отказа срещу Калоян Дамянов. На Стоянов това е първо участие в бокса след успехите му в другите бойни спортове. Владислав Нинов в категория до 91кг. отпадна по точки от Димитър Пеев /ОДМВР-Шумен/ и донесе третия бронзов медал на тима. В същата категория Венцислав Иванов победи по точки на полуфинала Христо Иванов от ОДМВР – София, а на финала  Иванов надигра убедително Димитър Пеев /ОДМВР-Шумен/ и се окичи заслужено със златния медал.  В тежката категория + 91кг. Димитър Димитров завоюва четвъртия бронзов медал, а Петко Петков отстъпи по точки във финалната среща на Стоян Маринов /РДГП-Русе/ и остана на второ място.

Равносметката от участието в първенството е повече от успешна за отбора на СК „ Спартак – Враца“  – четири бронзови медала, един сребърен и един златен медал за водача на отбора Венцислав Иванов. Медалите и грамотите бяха връчени от братята Кубрат и Тервел Пулеви.          


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez