*

СК „СПАРТАК- ВРАЦА” ПРИ ОД НА МВР – ВРАЦА СТАНА РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОНИ НА СТРАНАТА ПО ПЛУВАНЕ

|

Състезателите по плуване на СК „Спартак- Враца” при ОД на МВР – Враца взеха участие в Републиканско първенство по плуване за служители на МВР. Първенството се проведе от 10 до 12 април в СОК „Камчия“ и беше организиран от Спортна асоциация на МВР и ОДМВР- Варна.      

Отборът на врачанския клуб в състав Момчил Христов, Васил Найденов, Николай Каменов и Светлин Захариев се класира на първо  място в отборната надпревара и заслужи титлата Републикански  шампиони на страната.

Нашите плувци показаха страхотна форма  спечелвайки 11 медала в отделните дисциплини:

Първо място на 50 метра гръб за Васил Найденов, трето място бруст и трето място свободен стил в 50 метровите дистнации на категория над 40 години. Николай Каменов спечели второ място в 100 метра бруст свободен стил и трето място на 100 метра свободен стил. При него отидоха и медалите за второ място бруст и второ място свободен стил, както и трето мясо бътерфлай на дистанция 50 метра в категория над 40 години. Светлин Захариев се класира на трето място в дисциплината 100 метра бруст, а Момчил Христов се окичи с медалите за второ място бруст на 100 метра и второ място гръб на 50 метра.

Врачанските плувци спечелиха и второто място в щафета 4 х 50 метра съчетано плуване.    

Призовете на победителите бяха връчени от секретаря на Спортна Асоциация – МВР г-н Иван Младенов. 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez