*

СИМФОНИЕТА-ВРАЦА С ПОРЕДИЦА ОТ КОНЦЕРТИ ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНИЯ ЗАПОЧВАТ В СЪБОТА ОТ 18.00 ч. ВЪВ ФЕЙСБУК

|

Излъчванията ще бъдат с обявен предварително на страницата на Симфониета-Враца ден и час. 

Тази събота (11.04) от 18.00 ч. на страницата на Симфониета-Враца във Фейсбук https://www.facebook.com/VratsaSymphony/ ще видим концерт от цикъла „VIVA BEETHOVEN“, посветен на 250-годишнината от рождението на великия композитор.

В програмата:

Л. В. Бетовен – увертюра „Кориолан“

С участието на: Симфониета-Враца с диригент Малкълм Юен

 

Л. В. Бетовен – Троен концерт за пиано, цигулка и виолончело

С участието на: Галина Койчева /цигулка/, Даниела Дикова /пиано/, Атанас Кръстев /виолончело/ и Симфониета-Враца с диригент Константин Илиевски.

 

Излъчванията на Симфониета-Враца са част от инициативата „Заедно в кризата – Класическата музика на България онлайн“ на музикалните културни институти в България. Те се обединиха в обща програма на своето онлайн присъствие по време на извънредното положение. Ето част от посланието им: “Обединява ни вярата и желанието да сме в услуга на публиката, която искрено обичаме. Днес ние безвъзмездно Ви даряваме малко радост и се надяваме, че скоро отново ще бъдем заедно в концертните зали и оперните салони. Благодарим ви, че сте с нас!”. Цялата програма на излъчванията, по дни и часове, е налична във Фейсбук-страниците на всички музикални институции в България.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez