*

СИЛНА НАДПРЕВАРА В ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА НИКОЛА ВОЙВОДОВ

|

Ученически турнир по футбол за купата на Никола Войводов бе проведен в СУ „Никола Войводов” във Враца от 16 до 18 април. Футболните страсти бяха завладели и малки, и големи в средното училище. В турнира се включиха отбори от пети до дванадесети клас, които бяха подкрепяни от своите съученици и преподаватели.

Училищният турнир беше част от многобройните инициативи по повод патронния празник на училището, който ще бъде тържествено отбелязан на 25 април.

Отборите бяха разпределени в три групи, които играха в срещи всеки срещу всеки. Съдия на мачовете беше учителят по физическо възпитание и спорт Симеон Къчовски. В деня на финалите един срещу друг се изправиха победителите от всяка група.

След оспорвани и бурно аплодирани от феновете футболни мачове бяха излъчени и шампионите на СУ „Никола Войводов”.

Отборът на 12 клас грабна шампионската купа при големите, а в групите пети-осми клас победители станаха шестокласниците от отбор „Хулиганите”.

Купите бяха връчени на победителите от директора на училището Снежанка Каменова, която поздрави всички участници в турнира и им пожела много нови успехи в областта на спорта и образованието. А всички почитатели на спорта в училището заявяват, че вече чакат с нетърпение следващата пролет, за да участват в турнира.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez