*

СИЛИКОНОВ КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН – ЧУДОТО НА 21 ВЕК

|
СИЛИКОНОВ КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН – ЧУДОТО НА 21 ВЕК

В днешно време всеки се старае да защити телефона си по най-добрия начин. Даваме не малко пари, за да се сдобием с тези красиви и скъпи играчки. Затова се опитваме да ги защитим възможна най-много. Купуваме протектор за екрана, който да предпазва от надрасквания и от счупване, ако протекторът е стъклен.

А за задната част на телефона се доверяваме на калъфи. Те биват много и най-различни видове. Някои са по-скъпи и елегантни, във формата на тефтер със затварящ се механизъм. Други са по-обикновени, но пък не осигуряват достатъчно добра защита за телефона. Е, кое е оптималното решение, което ще бъде на разумна и достъпна цена, но едновременно с това ще предпазва достатъчно смартфона?

Това са вече добре познатите силиконови калъфи. Те се появиха на пазара не много отдавна, но се превърнаха в абсолютен хит и всеки е готов да се довери на своя силиконов калъф. Какви се предимствата пред останалите аксесоари за телефон и защо това е най-избираният модел? Нека разберем.

Преди да сравним силиконовите калъфи с останалите, трябва да знаем какво всъщност представляват те. На английски език се определя като Thermoplastic polyurethane (TPU), което буквално преведено означава термопластичен полиуретан. Всеки калъф е специално изработен за дадения модел смартфон. По този начин ще прилегне гладко и точно, без да създава неудобства на потребителя.

А това всъщност е и първото предимство на силиконовите калъфи. Всеки един от тях е специално създаден за дадения модел телефон. По този начин камерата, бутоните, мястото за пръстовия отпечатък са отделени и се използват без проблем. Докато при стандартните калъфи трябва да се съобразявате и всеки път, когато искате да снимате или да използвате друг бутон се налага да свалите калъфи. Това от една страна губи доста време, а от друга пречи на потребителя да се наслади на работата с телефона.

Друго предимството на силиконовите калъфи е, че се слагат изключително лесно. Не е нужно да плащате за услугите на други хора, като сами от вкъщи може да сложите калъфа. Както вече казахме, аксесоарите са пригодени за всеки  телефон, точно затова прилягат перфектно. Единственото, на което трябва да обърнете внимание, е да внимавате за краища. Те също трябва да влезнат точно в очертанията на калъфа. След като сте изпълнили и това, вече може да се насладите на смартфона си.

Едно от най-съществените предимства на силиконовия калъф е, че има хиляда модели за всички видове мобилни телефони. Повечето хора харесват по-шарени и разнообразни цветове за калъфи. Разбира се, тяхното желание е напълно удовлетворено. Но други предпочитат изчистен и изискан дизайн, чрез който могат да се насладят на естествения цвят на телефона. Силиконовите калъфи могат да удовлетворят желанието на всеки, тъй като тяхното разнообразие е огромно и всеки ден излизат все по-нови и нови модели.

Последното и може би най-определящото за популярността на калъфите е това, че те са на достъпни цени и издържат по много време. Както всяка друга вещ и аксесоарите за телефон се захабяват. С правилната поддръжка, може значително да удължите живота на калъфа, а по този начин и да предпазите смартфона. Препоръчително е веднъж месечно да сваляте силиконовата защита и да я почистите с микрофибърна кърпичка. След това избършете и гърба на телефона. Уверете се, че не са останали прашинки и върнете калъфа на мястото му. Ако желаете може спокойно да почистите калъфа и с вода. Изчакайте да изсъхне хубаво и след това го поставете отново на телефона.

В днешно време защитата на смартфона е нещо напълно осъществимо. С всички защитни средства и аксесоари, може да се насладите на дългия живот на любимото устройството. Без съмнение силиконовите калъфи са най-добрият избор, който може да направите. Получавате красива и елегантна защита на достъпна цена.

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez