*

ШВЕЙЦАРСКА КОМПАНИЯ ТЪРСИ МЛАДИ ИНЖЕНЕРИ У НАС

|

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД търси млади таланти за своето производство в София по време на международното изложение „Образование без граници“ и Кариерния форум „Образование и кариера“, които се откриха днес в НДК и ще продължат до 16 март 2019 г. По време на изложението, компанията представи своята „Инженерна академия“, както и актуалните свободни работни места.

„Инженерната академия“ е едногодишна стажантска програма, насочена към млади инженери. Стажантите ще се обучават в 4 модула, в инженерните отдели в компанията - Развойна дейност, Качество, Локален инженеринг и Глобален инженеринг и оперативно подпомагане.

Програмата предоставя индивидуален план за обучение с персонален ментор. След успешното приключване на стажа е предвидена реална възможност за кариерно развитие и растеж във фирмата, както и сключването на постоянен трудов договор. Компанията предоставя конкурентно възнаграждение, богат набор от допълнителни придобивки и предизвикателни проекти в международна среда.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД участва за първа година в международното изложение „Образование без граници“ и Кариерния форум „Образование и кариера“. Събитието е създадено през 2009 г. и е единственото изложение в България, което обединява двата сектора образование и кариера на едно място. Традиционно привлича голям брой български училища, университети и фирми, както и участници от цял свят. Събитието традиционно се посещава от хиляди ученици, студенти, младежи, млади учени, преподаватели, родители и общественици, професионалисти и експерти в съответните области.

 

За R&M

R&M (Reichle & De-Massari AG) e лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. Иновативните технологии, използвани в дизайна и производството на оптични и медни компоненти и кабели, гарантират висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е представена от търговското дружество „Р и М България“ ЕООД и производствената база „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД.

„Р и М България“ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения. Основаното през 2011 г. дружество „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на комуникационни мрежи. Продукцията на производствената база е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света.

Повече информация можете да намерите на https://www.rdm.com/bgr_en

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez