*

ЩЕ СЕ ИГРАЕ ЛИ СРЕЩАТА “БОТЕВ” - “ЛЕВСКИ” ВЪВ ВРАЦА?!

|

Макар и малка, но все още има вероятност мачът с “Левски” да се играе на стадиона във Враца, стана ясно на днешната пресконференция, на която изпълнителният директор на “Ботев” /Враца/ Денислав Георгиев изрази тези очаквания.

Според него, че са изпълнени 13 и половина от поставените в началото на юни 14 условия от лицензионната комисия.

„Изградихме почти изцяло нов сектор за гостуващите агитки, ремонтирахме тоалетните на стадиона, изчистихме секторите, които не бяха ползвани досега, както и подстъпите към тях, за да осигурим по-голяма сигурност и безопасност в спортното съоръжение, монтирахме и осветителни тела“, каза Денислав Георгиев.

Той обясни, че комисия от БФС е трябвало да дойде в петък и да даде препоръки какво още трябва да се направи, но работната група не дошла.

„Ако до края на деня не дойде комисията, започваме да мислим за игра стадион „Огоста“ в Монтана с всички съпътстващи това организация и действия“, коментира Георгиев.

Отношение по темата взе и кметът Калин Каменов, който заяви, че ще се съобразят с решението на БФС, въпреки че счита, че стадиона е в състояние, в което спокойно може да посрещне този важен за врачани мач.

„Всички знаят колко съм ангажиран с футболния клуб и затова призовавам всички общински съветници, независимо от тяхната политическа принадлежност, да подкрепят докладната ми за увеличаване на средствата за издръжка на отбора с 200 000 лв.“, каза Каменов.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez