*

СЕРИОЗНО ВРАЧАНСКО УЧАСТИЕ В ПЪРВИ КРЪГ ОТ ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО - OFF ROAD В ПАЗАРДЖИК

|

Първи кръг от Държавното Първенство - off road /включен за първи път в календара за 2018 г. на Българската федерация по автомоделни спортове/ бе проведен на 15 и 16 юли на специално изградената писта в Пазарджик.

Домакин на състезанието бе “Модел Яхт Клуб” – Пазарджик. При отлична организация, добро време и много позитивизъм се проведоха свободни тренировки, квалификации и финали. В крайното класиране в отделните класове победители станаха:

В клас 1:8 Бъги /Nitro/ – първо място зае Кристиян Костадинов от отбора на „Кинетик” Русе.

В клас 1:5 Бъги /Nitro/ на първо място се класира Eмил Карамфилов от Асоциация на моделистите, следван от неговия съотборник Цветалин Борисов, а трети остана з.м.с. Дамян Петров от отбора на СТМК – Враца. Другите представители на отбора на СТМК –Любомир Цветомиров и Самуил Кулев,заеха съответно четвърто и пето място.

В клас 1:8 Електро Бъги първо място отново за Кристиян Костадинов от Русе , а представителя на домакините Николай Георгиев от Модел Яхт Клуб – Пазарджик остана втори.

В клас 1:8 Електро Тръги победа за домакините - Атанас Георгиев е първи, трети остана съотборника му Стойко Нейчев, а Самуил Кулев от СТМК –Враца зае второ място.

Вклас 1:10 Електро Бъги за трети път в състезанието на първо място застана Кристиян Костадинов от Русе, втори остана Любомир Цветомиров от СТМК-Враца, а трето и четвърто място заеха представителите на домакините – Ангел Колунчев и Константин Колунчев.

Следващото състезание от Календара на БФАМС е кръг от Държавно Първенство 2018г. On road electric , което ще се проведе на 28 и 29 юли в Сливница.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez