*

СЪПАРТИЙЦИ, КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ В СХВАТКА В ИНТЕРНЕТ

|
СЪПАРТИЙЦИ, КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ В СХВАТКА В ИНТЕРНЕТ

Американският милиардер Доналд Тръмп и сенатор Тед Круз - и двамата участници в президентската надпревара в САЩ, си спретнаха импровизиран дебат в социалните мрежи. Този път изявленията им не бяха за политиките, които предлагат, а за поведението на своите съпруги, пише tvzvezda.ru.Началото на словесната престрелка отбеляза снимка, която се разпространява в социалната мрежа Фейсбук. Фотосът е на голата Мелания Тръмп е съпроводен с надписа: "Запознайте се с Мелания Тръмп, следващата първа дама. Или можете да гласувате за Тед Круз."

Реакцията на бизнесмена беше незабавна. На страницата си в Туитър Тръмп предупреди своя опонент, че и той може да разкаже нещо интересно за съпругата му. "Лъжливият Тед Круз използва снимка на Мелания от списание GQ за своята кампания. Внимавай, Тед, или аз ще се раздрънкам за твоята съпруга", пише бизнесменът.

Любопитното е, че милиардерът изтри този пост, но 10 минути по-късно го публикува отново. Докато реакцията на Тед беше доста по-сдържана. "Не съм публикувал снимката аз, Доналд. Но ако се опитваш да компрометираш Хайди, значи си по-страхлив, отколкото си мислех", написа той в Туитър.

И двамата кандидати представляват Републиканската партия. През юли тя ще проведе Национална конвенция и ще реши кой ще представлява партията на президентските избори. Те ще се проведат на 8 ноември.


ОЩЕ ОТ "ШЕГОВИТ ОБЕКТИВ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez