*

СЪБИРАТ ИДЕИ ЗА БЪДЕЩАТА ВИЗИЯ НА ВРАЦА

|

Конференция на бъдещето на тема „Визия за Враца – общност на младежи и туризма“ се провежда в Художествената галерия в Регионалния исторически музей в града. Срещата се организира от фондация „Америка за България“ и активни граждански групи. Целта на форума е, присъстващите да формират конкретни стъпки и инициативи, свързани с младите хора и привличането на туристи, които да реализират заедно.

Конференцията бе открита от заместник-кмета Мария Попова, която поздрави организаторите на проявата. „От името на кмета – Калин Каменов ви приветствам за вашата креативност и гражданска позиция. Надявам се, заедно да реализираме проекти, които да бъдат устойчиви във времето и да допринесат за развитието на града. Пожелавам ви ползотворна работа и успех на конференцията“, каза още при откриването на форума заместник-кметът.

Участници в събитието, което ще продължи и в събота, са представители на различни сфери – образование, култура, спорт, бизнес, неправителствен сектор и администрация. В рамките на двата дни те ще обсъдят и споделят идеи и насоки за общностно развитие на града през следващите няколко години.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez