*

С ПРИКАЗНИ ГЕРОИ И МНОГО ЗАБАВЛЕНИЯ ЗАПОЧНА ДЕТСКИЯТ ПРАЗНИК „УСМИВКА“

|

Приказни герои от любими детски филми предизвикаха бурни емоции сред малчуганите при откриването на празник „Усмивка“, пред сградата на Община Враца. Кметът Калин Каменов поздрави всички родители и деца, като им пожела да се забавляват и да участват в творческите работилници. „Днешният ден е прекрасна възможност да прекараме повече време с нашите деца. Нека направим така, че за тях всеки ден да е празник, а не само 1-ви юни. Бъдете здрави, позитивни и усмихнати! Весел празник на всички!“ – каза още Каменов.

Денят ще продължи с различни инициативи, сред които творчески работилници, куклен театър на открито, спортни игри и забавления, зумба с Малина, както и томбола с много награди.

Новите изненади в тазгодишното издание на детския празник са грънчарското колело, на което децата, с помощта на опитен грънчар, ще изработват различни изделия, вълшебната стая за рисунки на Моно Петра и приятели, както и машината за пяна, която ще заработи след 12:30 ч. За първи път на разположение на малките посетители ще бъде и сметосъбирачна машина.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez