*

С МНОГО СРЕЩИ И РАЗГОВОРИ С ЖИТЕЛИТЕ ОТ ОБЩИНА БОРОВАН ПРЕМИНА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА

|

Под мотото „Власт за хората“ с множество срещи, представяне на платформа за бъдещи планове и идеи, концерти, и дълги хора, премина обиколката на кандидата за трети мандат за кмет на община Борован, инж. Десислава Тодорова.

Началото на срещите и с гражданите започна с отбелязване на деня на възрастните хора, като бяха посетени на място пенсионерските клубове в селата Борован, Малорад, Сираково, Добролево и Нивянин и клуба на инвалида по време на отбелязване на техния празник. Всички клубове получиха скромни дарения, а за пенсионерите от с.Борован бе организирана и екскурзия до гр.Кърджали. Ръководствата и членовете на клубовете на пенсионера отдадоха заслужено уважение и висока оценка за работата на Десислава Тодорова. Благодариха и за грижите които е полагала за тях през двата си мандата на управление и и пожелаваха спечелване на трети мандат.

С грандиозен старт бе открита предизборната кампания на инж.Десислава Тодорова. На 7 октомври с много официални гости, представители на различни политически сили обединили се в Местната коалиция “Съюз на демократичните сили“ подкрепили кандидатурата на Тодорова за кмет на община Борован. Специална подкрепа и оказа г-н Явор Хайтов - зам.председател на ПП"Земеделски народен съюз“, който сподели своите добри впечатления от работа на Тодорова. Пожела и спечелване на трети мандат в името на просперитета и положителното развитите на общината. На официалното си откриване на кампанията, инж.Десислава Тодорова представи своите кандидати за кметове на селата и своята листа за общински съветници, хора знаещи, можещи, с прекрасни личностни качества, професионални умения и доказан опит с своята работа. При своето представяне Тодорова, отчете своите два мандата на управление. Работата която е свършила, трудностите с които се е срещала, не напразните усилия, които е положила за привличане на средства по проекти, средства по програми, държавни субсидии и пр., механизми до които е имала достъп с цел привличане на повече инвестиции, за в общината, което е довело до промяната на облика и инфраструктурата на общината и най-важното стопяването на дълга наследен от предходно управление от шест милиона на един милион. С бурни аплодисменти и апелиране за победа, тя получи мощната подкрепата от 1000- те жители на общината дошли да я подкрепят на старта на предизборната и кампания.

По време на кампанията и въпреки, че не изпълняваше длъжността кмет на общината, инж.Десислава Тодорова, продължи своето добро дело и помогна на жителката от село Борован - Петя Конецовоска, която загуби своя дом по време на тежък пътен инцидент. Благодарение на познанството си и добрите взаимоотношения, Тодорова намери щедър дарител в лицето на Георги Гергов, който закупи нов дом за пострадалото семейство две седмици след тежкия инцидент. Благодарности със сълзи на очи изказаха, както Петя, така и нейните деца изпаднали в тази тежка ситуация и то пред прага на зимния сезон.

Освен с жителите на село Борован, инж.Десислава Тодорова се срещна с жителите на останалите села на общината- Малорад, Сираково, Добролево и Нивянин, където отново изложи своите бъдещи планове и програма за продължаване доброто развитието на общината и най- вече за благото на жителите. На препълнените с хора площади, Тодорова печелеше все повече симпатизанти и съмишленици, които засвидетелстваха все повече доверие и обич към нея. Всички се радваха и веселяха по време на митинг – концертите. Не случайно на първият тур на местните избори, Местната коалиция е първа политическа сила в общината. Кметовете, Илиян Буковски и Николай Христов подкрепени от местната коалиция спечелиха отново своите кметства, шестима са съветниците от местната коалиция, които ще работят в местният парламент.

Въпреки всичката помия, лоши коментари, пречки, спънки и заплахи които се изляха от опонентите й по неин адрес, инж. Десислава Тодорова е уверена в своята победа и смята да продължи своето дело за развитието на общината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez