*

С ФОЛКЛОРНИ РИТМИ И ОГНЕНО ШОУ БЕ ОТКРИТ СЕЛСКИ КОМПЛЕКС „ОТ ФЕРМАТА“

|

С фолклорни ритми и огнено шоу бе открит снощи Селски комплекс „От фермата“, който се намира във врачанското село Нефела. Смелите предприемачи Агнеса Тодорова и Христо Василев посрещнаха близо 200 гости от целия регион.

Комплексът разполага със 100 места и лятна градина, за около 80 гости. Зеленина и красиви цветни алеи правят обстановката изключително приятна и уютна. Комплексът е много подходящ за семейни и фирмени празненства. Бижуто на заведението е детският кът, който създава комфорт не само за децата, но и за техните родители.

Отличителният акцент на Селски комплекс „От фермата“ е фактът, че в него ще се предлагат само домашно приготвени храни, био вина и други готови продукти на еко производители.

Освен това, в новооткрития комплекс има и магазин, в който ще се продават храни с домашен произход, произведени от собствениците Агнеса Тодорова и Христо Василев, както и фурна за ръчен хляб с асортимент за различни вкусове - бял хляб с квас, пълнозърнест, царевичен и типов.

Младите собственици имат почти 10-годишен опит в производството на еко млечни продукти.

„Винаги сме се водили от идеята да произвеждаме и да предлагаме на клиентите чисти продукти. Участвали сме в десетки фермерски пазари, изложения и клиентите ни винаги остават очаровани. Продуктите ни са търсени и предпочитани, защото имат различен вкус. Решихме да направим този комплекс, защото искаме да се раздвижат нещата и в нашия край. Омръзна ни да слушаме колко е беден Северозапада и колко е трудно. Трудно е, разбира се, но от всеки от нас зависи утре да е по-добре. Ние сме оптимисти“, разказа Агнеса Тодорова.

Христо Василев пък подчерта, че докато други се вайкат и освобождават работници, те разширяват дейността си и наемат хора. Десет работни места са открити за новооткрития комплекс.

„С кадрите е малко по-трудно, но ние сме наели млади хора и въпреки че нямат голям опит, ние им даваме кураж и сме сигрни, че ще се научат и ще станат най-класен персонал“, допълни Христо Василев.

Огромна благодарност за прекрасната вечер изказаха Агнеса и Христо на възпитаниците на Георги Врабчев от театрална група „ТЕМП“, които представиха уникално огнено шоу, на танцов състав "Мездра", който очарова посетителите, на диджеи Иван и Мики бой, както и на всички свои гости и приятели.

За резервации, позвънете на тел.: 0876459594.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez