*

РУМБАТА, АЗ И РОНАЛДО ОТ 10 МАЙ ПО БНТ1

|

Не пропускайте на 10 май (неделя) от 21 часа по БНТ1 първият епизод на новия български сериал „Румбата, аз и Роналдо“ (България, 2019г).

 

В първата серия зрителите ще се запознаят с главните герои. Райна е майка на  две деца – каката Ралица и десетгодишния Димитър – Мити. В началото на сериала тримата пътуват към селото на родителите на Райна. На влизане в селото пред колата изскача малко циганче. Майката успява да спре. В суматохата друго циганче открадва лаптопа на Мити.

Историята в сериала се завърта около децата в селото, които се организират в два отбора по футбол. В единия са Боби и Румен – Румбата, в другия - Стоян и Генчо. Лидерите са Румен и Боби, но те постоянно се карат и затова винаги губят.

Бащата на Румен – Васил е бивш футболист, който се е пропил след смъртта на майка му. А бащата на Боби е богат бизнесмен, на когото кмета е уредил строежа на спортно съоръжение с европейски пари.

Още в първия епизод Мити се сприятелява с малкото циганче - Асен, а Ралица открива приятелката си от детство – Деси и още някой...

 

Сценаристи на 8 серийния игрален филм са Александър Чобанов, Владислав Тинчев, Христина Апостолова и Христо Раянов. Режисьори Александър Косев, Станислав Тодоров, Евтим Милошев, а оператор Мартин Балкански. Музиката е на Иван Тишев, с текст на песните Румен Стефанов.

 

В главните роли ще видим Деян Донков, Васил Банов, Димо Алексиев, Гергана Данданова, Петя Силянова и децата актьори – Мартин Паунов (Мити), Мартин Методиев (Румбата), Ангел Христов (Роналдо), Илиан Божков, Дария Хаджийска, Далия Георгиева и др.

 

 

Гледайте „РУМБАТА, АЗ И РОНАЛДО“ на 10 май по БНТ от 21 часа!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez