*

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО СЕ ИЗСИПВА ПРЕДИЗБОРНО В БЯЛА СЛАТИНА

|
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО СЕ ИЗСИПВА ПРЕДИЗБОРНО В БЯЛА СЛАТИНА

Като от рог на изобилието кметът на община Бяла Слатина Иво Цветков и сподвижниците му разхвърляха предизборно и щедро 300-400 хиляди лева, уж за неотложни и нетърпящи забавяне дейности, съобщи общинският съветник от ДПС Кристин Касъмов.

Той допълни, че не одобрява този начин на харчене на публичен ресурс, без да е ясно откъде идва и как ще се връща. Въпреки това, групата на ДПС подкрепи докладната, тъй като се предвижда ремонт на улици в квартал Латинка и хората, живеещи там имат нужда от по-добра инфраструктура.

“Даваме си сметка, че съвсем умишлено всички харчове са вкарани в една докладна, за да се гласува всичко накуп. Но ние си даваме сметка, че хората не трябва да стават заложници на такива елементарни политически игри. Затова подкрепихме решението, защото тези хора имат нужда. Аргументите на кмета Цветков, че става дума за нетърпящи отлагане дейности звучат несериозно. Не мисля, че за жителите на Галиче най-неотложното е часовник за 6 400 лева. Непрекъснато сме сред хората и сме убедени, че нуждите им са съвсем различни”, коментира Кристин Касъмов.

 


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez