*

РЕМОНТИРАТ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ВЪВ ВИДИН

|
РЕМОНТИРАТ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ВЪВ ВИДИН

Приключи ремонтът на повредените в резултат на вандалски прояви съоръжения за игра на детската площадка зад Телеграф капия във Видин. Тя е една от най-посещаваните и любими за малчуганите от целия град. Подменени са дървените основи на корабчето и на въртележката, предназначена за деца до 3-годишна възраст. Почистено е и облагородено цялото пространство.

Община Видин периодично прави проверки на състоянието на площадките. При установени проблеми, се предприемат действия за тяхното отстраняване. Това е вторият ремонт на площадката в Крайдунавския парк, който се прави тази година. През месец април също бяха вложени средства за поправка на съоръженията там.

Кметът на Общината Огнян Ценков призовава отново гражданите да пазят изграденото в полза на нашите деца, за да може да се гарантира тяхната безопасност и да бъдат предотвратени нежелани инциденти. Намерението на общинското ръководство е до края на годината да бъде монтирано видеонаблюдение в Крайдунавския парк и в парк „Рова“, което ще помогне както за гарантиране сигурността на хората, така и за ограничаване на вандалски действия от страна на недобросъвестни граждани.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez