*

РЕМОНТЪТ НА СГРАДАТА НА РПУ В МЕЗДРА ПРОДЪЛЖАВА ПО ГРАФИК

|
РЕМОНТЪТ НА СГРАДАТА НА РПУ В МЕЗДРА ПРОДЪЛЖАВА ПО ГРАФИК

Ремонтните дейности на сградата на Районно управление „Полиция“ в Мездра се осъществят според предварителния план-график. Това констатира кметът на Община Мездра инж. Генади Събков по време на инспекция днес. Той установи, че строително-монтажните работи се извършват качествено и ще приключат в срок.
 
Община Мездра сключи договори с „ТЕХНО-ЕНЕРДЖИ“ ООД на стойност 141 365,93 с ДДС за изпълнение на инженеринг на сградата и с  „КОДАС КОНСУЛТИНГ“ ЕООД на стойност 3 816,00 лв. с ДДС за оценка на съответствието на инвестиционните проекти и упражняване на строителен контрол при изпълнение на строително- монтажните работи.
 
Реализиран е пакет от 4 енергоспестяващи мерки: топлинно изолиране на външни стени; топлинно изолиране на покривната плоча; подмяна на съществуващата дограма, метална и дървена с PVC – с троен стъклопакет; подмяна на осветителните тела.
Преди ремонтните дейност сградата принадлежеше към клас „D“ от скалата на енергопотребление, а след реализиране на проекта се очаква тя да стане клас „B“.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez