*

REE.BG – МЪЖКИ ТЕНИСКИ

|

Ето че дойде време да облечем късите панталони и тениски и да се порадваме на топлото слънце. Естествено, едва ли ще е добра идея да облечем старата избелена тениска от по-миналата година. Още повече, че това е един от артикулите, които се избират с лекота. Затова, добре е да подновим гардеробите си със свежи мъжки тениски от Ree.bg. Онлайн магазинът може да се похвали с изключително богата колекция от мъжки тениски и други мъжки дрехи. Семпли или модерни, там ще намерите всичко, което Ви трябва. Като доказателство, ние избрахме три модела мъжки тениски, които да Ви представим.

На първо място ще споменем мъжката лятна модерна тениска в европейски стил. Всъщност, европейският стил включва флорални елементи в готически стил. Новото тук е, удължената долна част с цепки от двете страни. Това е интересно съчетание между старо и ново, а клиентите могат да изберат между три основни цвята – кърваво червено, черно или маслинено зелено. Тези мъжки тениски са идеалното облекло за европейския уличен стил.

Ако си падате по щампи с животни, мъжката модерна тениска с принт на сладко коте определено ще Ви допадне. Всъщност, то е от задната долна част на тениската. Следвайки съвременните модни тенденции при тениските, щампата е с уголемен размер. На фона на изчистения модел, тя привлича интереса на околните със своята забавна поза с две рибки вместо очи. Тениската се предлага в три цвята – черно, бяло и яспис, а кръглото деколте и свободния дизайн гарантират удобство и прохлада през летните жеги.

Естествено, не бива да забравяме и тениските с психеделични и абстрактни мотиви. Този тип мъжки тениски са особено популярни през последните години като последствие от навлизането на хипи стила в поп средите. Мъжката тениска с градиент се предлага в три разцветки и е изключително подходяща както за възрастни мъже, така и за тийнейджъри. Ако обичате такъв стил дрехи, Ree.bg предлага богата гама от най-различни видове мъжки тениски за лятото.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez