*

РЪКОВОДСТВОТО НА ПП ГЕРБ – ВРАЦА ЗАЯВИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ДЕЛЯН ДОБРЕВ

|
РЪКОВОДСТВОТО НА ПП ГЕРБ – ВРАЦА ЗАЯВИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ДЕЛЯН ДОБРЕВ

Ръководството на ПП ГЕРБ – Враца категорично заяви подкрепата си за областния координатор на партията в Хасково и народен представител Делян Добрев.

„В последните дни името му беше забъркано в умело режисиран сценарий от хората на БСП, които имат опит в смесването на неверни твърдения и внушения, с цел манипулиране на общественото мнение. За съжаление част от поредния „червен“ сценарий се оказа и избраният от ГЕРБ кмет на Хасково Добри Беливанов. За нас е видно, че кадрова грешка в един от областните центрове на страната се използва от политическите ни опоненти за дестабилизация на партията и очернянето на достоен човек”, се казва в декларация подписана от народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, областното и общинските ръководства на партията.  В нея се призовава ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев.

На пресконференция днес народният представител Красен Кръстев и кметът на Община Враца Калин Каменов запознаха медиите с позицията на партийната структура във Враца .

„Поемането на отговорността от страна на Делян Добрев ясно показва неговата честност и опровергава неверните твърдения на БСП. Подаването на оставката е морален и достоен акт,  с цел да не пострадат структурите на партията в Хасково. Нашата обща позиция е ръководството на ППГЕРБ да не приема оставката на Добрев”, каза Красен Кръстев.

Кметът на Община Враца Калин Каменов също заяви подкрепата си за Делян Добрев.

„Това е човекът, който положи неимоверни усилия за привличането на инвестиции и развитието на Хасково. Като кмет на областен град знам колко трудно се привличат средства. Ако всички ние – народните представители от ПП ГЕРБ и местната власт не бяхме обединили усилия едва ли щеше да има ситуацията от последната седмица да се откриват ремонтирани пътища, да се правят първи копки и да се санират блокове за милиони”, каза Калин Каменов.

Той бе категоричен, че вследствие на управлението на БСП ситуацията в някои градове като Враца е много по-скандална. Пример затова са липсващите пари по водния цикъл и състоянието на врачанската болница, за което народните представителите на ГЕРБ и ръководството на партията в общината многократно са сигнализирали.

„Аз като кмет преди година подадох сигнал в прокуратурата за липсващите 11 милиона по водния цикъл с вярването, че истината за неправомерно „подарените” средства продължава да стои в мъгла”, каза Калин Каменов.   


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez