*

РАБОТНИ СРЕЩИ НА МИНИСТЪР ХРИСТО ТЕРЗИЙСКИ СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ РАЙОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ НА МВР В ОБЛАСТ ВРАЦА

|

В хода на работно посещение, днес министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Козлодуй, Оряхово, Мездра, Роман и Бяла Слатина. Заедно с него беше директорът на ОДМВР-Враца старши комисар Янко Янколов.

По време на срещите със служителите на районните управления в структурата на областната дирекция бяха коментирани техническата и материална обезпеченост, битовите условия, текущите задачи и спецификата на криминогенната обстановка на съответната територия.

Вътрешният министър благодари лично на колегите си за резултатната работа и за ежедневните усилия да изпълняват многобройните си задължения, както и допълнителните отговорности, с които са натоварени в условията на пандемия от COVID-19. В този контекст, той отбеляза, че ръководството на министерството следи eжедневно, с особено внимание, данните за заболеваемостта на състава. Медицинският институт на МВР е отлично подготвен с техника, медикаменти и специалисти, така че служителите и техните близки могат да разчитат на професионална помощ при необходимост – увери министър Терзийски.

Натовареността на състава, полагането и заплащането на извънредния труд, конкурсите за вакантни длъжности и други организационни въпроси също бяха тема на работните срещи.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez