*

ПРОТИВ ВЕЛИКОТО ЗАНУЛЯВАНЕ

|
ПРОТИВ ВЕЛИКОТО ЗАНУЛЯВАНЕ

Ако помните сравнително добре , така и не бяха открити химическите оръжия за масово поразяване при Саддам Хюсеин , които бяха причина за войната в Ирак и за неговата смърт.

                   Точно така и по този начин радетелите за Нов световен ред ( " Великото зануляване " )сега твърдят, че трябва да се борим и ваксинираме срещу предполагаем смъртоносен вирус.

                    Някак си става очевидно ,

кои са ТЕРОРИСТИТЕ - фармацевтичната индустрия, супер доволна от бизнеса с истерията около “пандемията“ -

тази алчна ламя, която има нужда от тотален, парализиращ, обезумяващ страх от фантомни вируси, бактерии и тем подобни чудовища, причиняващи убийствени болести, за да си осигури безкрайна КЛИЕНТЕЛА .

                     И кои са самоубийствените атентатори - КАМИКАДЗЕТАТА, които не само пряко учасват в апокалиптичната паника, но и “отговорно“ и усилено допринасят за нея ? Мастмултимедиите утвърдиха и разпространиха ново обобщаващо наименование “коронавирус“ на типичните, нормални ежегодни простудни заболявания, ангини, настинки, грип, бронхити, пневмонии, от които всяка година поради усложнения умират милиони хора. Направиха така ,че впримчиха съзнанието и смазаха собствената воля и на най-цивилизованите нации по света . Вместо да действа, мисли и твори, " Човекът" , е оставен да психясва, да мизерства и да трепери от шубе за кожата си. Накараха целия свят да повярва, че вирус може да се реконструира в лаборатория. Еее..., може би щеше да е доста добре , човечеството да е дорасло да създава материя, но за съжаление може само да се клонира, да се мултиплицира генна структура, посредством биохимичен метод за размножаване, след което се прави компютърен модел на протеин, който се представя за вирус!

           След като изобретиха и сполучливо инсценираха " пандемия", и вече

причиняват невиждан икономически колапс, господарите на света дават ясни и отчетливи предупреждения, че само ВАКСИНА може да спре този “кошмар“- тази " катастрофа ". Като е видно , че целта на една "световна ваксинация", и е пределно ясно - да бъде хванато в капана на фармацевтичната промишленост всичко, което още мърда.

               Но защо едновремешната академична медицина е вярвала, че болестите се развиват от отрови и ако някой превантивно приеме отрова, то тялото му ще произведе противоотрова и така ще се сдобие с имунитет ? И когато болестта пристигне, той ще е неуязвим ! Може би е известен и факта , че Разпутин и Наполеон често приемали различни видове токсини в малки количества, за да бъдат “имунизирани“ срещу атентат с отрова. Но още тогава - в 19-ти век е било установено, че при нито едно заболяване не могат да се открият токсини. В нито една болест и до днес !

               Днес все повече , хора си мислят , че от тях не става фен на конспирациите...?! Защото , все повече стават ХЕДОНИСТИ, осъзнавайки , че не биха могли да губят и минута в нещо друго, освен в УДОВОЛСТВИЕ...?! И защото просто, не искат корумпирани и непочтени хора, които непрекъснато ги лъжат и крадат - да “се грижат“ за тях . Да са толкова отговорни за тяхното здраве, че да им ОТНЕМАТ ПРАВАТА !

                   От историята е ясно , че векове наред господарите на света разделят човечеството и насъскват нации, народи, раси, религии, партии, съседи и дори роднини едни срещу други във враждуващи лагери. Но... никога досега ГОСПОДАРИТЕ не бяха измислили толкова ХИТРО оръжие. Имаше война между “капитализъм“ и “комунизъм“,

после студената война,

после война с “тероризма“,

а сега - война с НЕВИДИМ ВРАГ - вирус.

Сега хората са заставени да влязат във война не с политически, или идеологически противник,

а да ВРЕДЯТ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ,

водейки война СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ СИ ТЕЛА. Зомбирани, отчуждени и гладни, насъскани един срещу друг, човеците сами да се потискат и насилват, влезли по собствена воля в ЗАТВОР.

           Но... Дизайнерите на новия световен ред ( Великото зануляване ) все пак допуснаха една грешка в ПЕРФЕКТНИЯ ПЛАН - мишките умират в капаните за мишки, защото не могат да разберат защо сиренето е безплатно...!


ОЩЕ ОТ "БЛОГ НА РЕДАКТОРА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez