*

ПРОФЕСИЯ ГЕМБЛЪР - КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ

|
ПРОФЕСИЯ ГЕМБЛЪР - КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ

На пръв поглед това звучи като една много желана и едва ли не изключително лека професия, но това никак не е така! Повечето хора гледат крайния резултат, и ако някой е успешен в едно нещо, те просто го заклеймяват, че „той си е такъв“ и дори не се замислят за това какво има под повърхността на айсберга. И тук, както при всяко едно друго нещо, за да сме победители трябва да сме отдадени, упорити и от време на време да ни спохожда късмета. На последното не можем да влияем, но останалото си зависи изцяло от нас.

   За да бъдем печеливши гемблъри на първо място трябва да имаме изградена стратегия, която да следваме. Нужен ни е модел, от който да се ръководим, за да бъдем истински успешни в дългосрочен план. В основата на този модел е определянето на „банка“ и спазването на залозите, които да са точно фиксирано процентно съотношение от нея (например 3-5%). Не трябва да забравяме, че която и да било среща не е 100% сигурна. А ако сме решили да се занимаваме наистина професионално, то инвестицията от наша страна би трябвало да бъде колкото е възможно по-голяма, но както гласи златното правило при хазарта „не повече, отколкото можем да си позволим да изгубим“. Това е изключително важно, тъй като при поредица от губещи залози (о, да – ще има и такива!), ще можем по-лесно да го превъзмогнем и по-бързо да се мобилизираме, за да минем отново на печелившата страна. Също така се изисква и постоянство, което се изразява в това, да следим отборите, за които ще отправяме предвиждания, да бъдем наясно със стартови състави, контузени и наказани играчи, както и с евентуални допълнителни събития, които биха могли да повлияят по един или друг начин на изхода от срещата. Бихме могли да се фокусираме върху отделно първенство или да следим под лупа няколко отбора, което пак не е никак малко и ще отнеме голяма част от времето ни.

   Ако искаме да бъдем професионалисти в дадено нещо трябва да почерпим добри практики от вече изградилите се експерти в бранша. Не е задължително тепърва да откриваме „топлата вода‘, след като тя отдавна е измислена. Разбира се по този начин бихме могли да спестим и едни от най-ценните си ресурси – времето и нервите. В интернет има множество сайтове, които предлагат подобни услуги. Тук важното е да отсеем качеството, което да е подходящо на нашите изисквания. В Прогнози.БГ можем да открием редовни прогнози с много висока успеваемост, любопитна информация за водещите Европейски клубни турнири и за Националните селекции, както и разнообразие от прогнози, подходящи за всеки вкус. Ако вече не сме направили състояние от залозите, което е малко вероятно, след като четем тази статия, е добре да се обърнем към експерти, които да ни насочат към това как да успеем!

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар