*

ПРОДЪЛЖАВАТ СРЕЩИТЕ НА СТАРШИ КОМИСАР ЯНКО ЯНКОЛОВ В ОБЩИНИ ОТ ВРАЧАНСКА ОБЛАСТ

|

Директорът на ОД МВР Враца старши комисар Янко Янколов продължава да се среща с кметове на общини и ръководители на правораздавателни институции във Врачанска област.

Днес, 30 април 2018г., старши комисар Янко Янколов проведе срещи в градовете Козлодуй и Оряхово. Кметът на община Козлодуй Маринела Николова и кметът на община Оряхово Росен Добрев, изразиха желание за повече полицейско присъствие в малките населени места. Директорът на ОД МВР Враца запозна ръководителите на двете общини със щата на дирекцията, като се ангажира за създаването на такава организация в наличния състав, която да позволи максимално покриване нуждите на малките населени места с полицейско присъствие, както и бърза реакция при конкретно подадени сигнали .

С административните ръководители на прокуратурата в гр.Козлодуй и гр. Оряхово, Димитър Николов и Гергана Кюркчийска, бяха обсъдени добрите практики в досегашната съвместна работа. Изразена беше надежда и увереност, че ще продължи доброто взаимодействие между МВР и Прокуратурата.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez