*

ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ОБЩИНСКИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА

|
ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ОБЩИНСКИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА

Продължава приема на заявки за участие в Общинския турнир по тенис на маса. Той се организира от Община Мездра и ще се проведе на 30-ти септември във физкултурния салон на СУ „Иван Вазов“.

Надпреварата ще бъде открита в 10.00ч. от кмета на Община Мездра инж. Генади Събков.

Турнирът ще се проведе в две възрастови групи – ученици 8-12 клас /юноши и девойки/ и мъже и жени. Право на участие в състезанието имат всички жители на Общината.

Заявки за участие се приемат в срок до 17.00ч. на 27.09.2017 г. на адрес e-mail: j_lashkova@mail.bg.

 Окончателната схема и графика на състезанието ще бъде изготвени след провеждане на техническата конференция, която ще се състои на 28.09.2017 г. в 14:00 часа в малка заседателна зала на Община Мездра. Изтегленият жребий и схемата на състезанието ще бъдат публикувани на сайта на Община Мездра след приключване на конференцията.

Главен съдия на срещите ще бъде Евгени Йоловски, а негови помощници ще са Христо Иванов и Самуил Коков. Секретар на турнира ще е Жанета Маринова.

Всички участници в Общинския турнир по тенис на маса е необходимо да бъдат облечени със спортни екипи и спортни обувки и да носят лични тенис хилки и минимум по 3 топчета.

Състезанието ще се проведе на 3 маси. На всяка маса ще има съдия, който ще ръководи срещите.

Участниците, класирани на първите три места в двете възрастови групи, ще получат купи, медали и грамота, осигурени от  Община Мездра.

Справки и допълнителна информация ще бъдат предоставяни на следните телефони:

0877 78 38 69 – Жанета Маринова,

0894779098 – Евгени Йоловски

0876580559 – Христо Иванов.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez