*

ПРОБЛЕМИТЕ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО В „РЕЦЕПТА ЗА КУЛТУРА“ ПО БНТ 2

|

В новия брой на предаването „Рецепта за култура“, на 26 септември от 18:00 часа па БНТ 2, водещият Юрий Дачев ще насочи вниманието към важната тема за проблемите на онлайн обучението.

Доц. д-р Катя Михайлова от катедра „Икономическа социология“ на УНСС ще говори за „скритото острие“ на тази налагаща се в образователната ни система практика.

Тенорът Ивайло Михайлов ще разкаже за предстоящото гостуване на Старозагорската опера с постановката „Африканката“ от Майербер.

Ще научим за изложбите на Константин Костов и Нина Русева. А експозицията в галерия „Васка Емануилова“ ще припомни за създаването преди 110 години на Тръпковата галерия.

Ще видим още изтъкнатия български цигулар Минчо Минчев по повод предстоящия му юбилей. Не пропускайте „Рецепта за култура“ в събота, 26 септември, от 18 часа по БНТ2.

***

В България всекидневно и навсякъде се случват културни събития, „Рецепта за култура” се стреми да ги открие и покаже на зрителите. В рубриката „Портрет с думи" срещаме зрителите с известни личности в различни области на българската култура. Те споделят малко познати събития от живота си, днешния си поглед за случващото се, новите си намерения. Без сензации, без преднамерено атакуващи въпроси, без банални отговори.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez