*

ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА БНТ 2 ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ ДОМАШНО КИНО, МНОГО МУЗИКАЛНИ И ДЕТСКИ ПРЕДАВАНИЯ

|
ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА БНТ 2 ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ ДОМАШНО КИНО, МНОГО МУЗИКАЛНИ И ДЕТСКИ ПРЕДАВАНИЯ

ИЗБЕРЕТЕ ДОМАШНО КИНО С БНТ 2 

От вторник до четвъртък, от 22 часа ви предстои среща с героите на един от най-добрите телевизионни сериали на всички времена „Завръщане в Брайдсхед“. Всеки делничен ден, от 23:45 часа всичко ще е „Въпрос на чест“. 

Личната история на „Една жена на 33“ може да видите в събота от 15:30 часа. 

И за да изравним резултата, с приповдигнато настроение и много усмивки, гледайте мюзикъла „Резултат: Хокей мюзикъл“ в събота от 22:20 часа. Българска кинокласика ви предлага Рангел Вълчанов с „Вълчицата“ в неделя от 16:05 часа. А от 23:50 часа имате среща с една „Истинска легенда“.  

 

ПОЗНАНИЯТА ИДВАТ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ С ДОКУМЕНТАЛНИТЕ ФИЛМИ ПО БНТ 2

 

Интересни научни факти. Любопитни истории за непознати земи и нови открития. Поредицата „Началото: Пътешествието на човечеството“ продължава от понеделник до четвъртък от 20 часа.

“Ретро спорт” ни припомня за Бианка Панова – Златното момиче на българската гимнастика в понеделник от 22 часа. 

„Пътешествия“ ще ви отведе във вторник от 21:30 часа до Нефритеният остров и град Циндао. Документалната поредица „Южни хроники: зад кулисите“ показва как се случват нещата от вторник до четвъртък в 20:45 часа. 

„Северът“ ни запознава със скандинавските народни инструменти в петък от 19 часа. 

В неделя, 12 април, от 20 часа „Полет на ръба на безкрая“ разкрива личната история на първия български космонавт Георги Иванов за напрегнатите събития по време на полета. Уникални архивни кадри проследяват действията и преживяванията на екипажа в онези критични часове в орбита. 

 

 

 

 

ДЕТСКИ ПРЕДАВАНИЯ ПО БНТ2

 

Останете мечтатели и авантюристи с детските предавания по БНТ2.

 

 

Игри, приказки, филми и уроци по БНТ 2 за най-малките, порасналите и възрастните деца. Всеки делничен ден се събуждаме с детския сутрешен блок от 8 до 9 часа. От 16:15 проследяваме приключенията на „Сребристия жребец“. 

За  любителите на куклите - "Приказка за теб", разказана от актьорите от Държавния куклен театър - Варна! Очакват ви пътешествия до вълшебни светове в събота и неделя, от 9:15 часа. 

И не забравяйте от понеделник до петък „С БНТ 2 на училище“. От 9:15 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:00 часа. 

 

 

МУЗИКА ПО БНТ 2

Останете си вкъщи с музикалното пътешествие по чехли с БНТ2.

 

Фолклор, поп и класика. „Откакто свят светува“ се пее и танцува. Вижте как го правим ние - в събота от 11:30 часа. Фолклорни обичаи представят „Пазители на традициите“ от 12:30 часа. 

Емоционален коктейл от инди-поп и рок ще ви поднесат Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в съботната вечер от 21 часа. 

В неделя от 14:00 Софийската филхармония ще ни представи „Радостта от музиката“. 

От 18:30 часа Вензи и Ева Пармакова посрещат с бурни аплодисменти Мария Илиева, Мери Бойс Бенд и „Цинга манга фънк“ в предаването „Музика, музика“. 

А музикалният шедьовър „Севилският бръснар“ може да гледате в неделя от 20:30 часа. 

 

 

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ Ви пожелава приятно гледане! Бъдете здрави и си останете у дома!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez