*

ПРЕТЕНЦИИТЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ СРИНАХА ДО НИВОТО НА ДАНИЕЛ БУЗОВ

|

Уважаеми г-н Трифонов,

Уважаеми сценаристи на предаването „Шоуто на Слави“,

Високорейтинговото ви предаване „удари дъното“ със снощния ви гост даниел бузов. Никога не сме предполагали, че във вашето студио може да влезе човек, преди да сте направили поне кратко проучване за него. Затова силно се изненадахме, когато видяхме като ваш гост лицето даниел бузов. Известен на врачани като най-безскрупулния рекетьор и изнудвач. Десетки са хората, които са го осъдили  и го съдят за клевети и обиди, в качеството му на управител на в. „Конкурент“, както и в сегашното му качество като собственик на така наречената агенция „трибали“. В това число са бизнесмени, общински съветници и т.н. Всички във Враца знаят кой е даниел бузов, кои са неговите покровители и поръчители, защото той е просто острието на едни провинциални олигарси, „взели града на концесия“. Сред тях са и екскметът на Враца Николай Иванов, който успя да опропасти всички проекти на общината за над 180 милиона лева, там е собственикът на фирма, спечелила обществени поръчки от община Враца и МБАЛ „Христо Ботев“ за над 5 милиона лева за периода 2011-2015 година. В това число и държавен служител с имотно състояние, запълващо 48 страници А4.

Виждате какви са и коментарите под неговото участие.

Давате трибуна на даниел бузов, който няма човек в този град и регион да не е подложил на изнудване, да не е оплюл или оклеветил... До момента, в който получи пачка.

даниел бузов, който на 25 ноември 2015 г., когато се отбелязва Световния ден за ненасилие над жени, преби жена – общинска служителка и то при изпълнение на служебните й задължения. Пребитата Малина Тошева прекара седмица в хирургичното отделение на врачанската болница, а даниел бузов обясни как сама си е паднала.

http://modernavratza.com/koy-osvobodi-daniel-buzov-ot-aresta-koy_16145.html#.VpkTC8Tp2QA

http://modernavratza.com/malina-tosheva-prez-jivota-mi-nikoy-i-nikoga-ne-me-e-udryal-pochuvstvah-se-mnogo-unizena_16130.html#.VpkTKMTp2QA

http://pik.bg/скандално-журналист-нападна-общинарка-преби-я-почти-до-смърт-news442181.html

даниел бузов, който ръси заплахи за саморазправа наред.

Истината е, че Врачани са ви гневни. Защото през последните петнайсетина години Враца е обладана от бизнес схеми, медийни бухалки, войнстваща простащина и откровено крадене. А снощният ви гост е част именно от това.

Защото всички институции, политици, мастити издатели свенливо мълчат и неглижират казаното от кмета на Враца Калин Каменов, че местен медиен бос го рекетира, изнудва го да плаща в сайта му, в противен случай ще го клевети, обижда, обругава. Каменов произнесе на глас факт, който е известен на всички. Просто останалите прилежно си плащат „такса спокойствие“ и сега гузно мълчат. Всички знаят кой е този медиен бос, всички са му кусали попарата, но сега са се спотаили, защото не иде някак си да се изкажат публично или да застанат до кмета, след като години наред самите те са се подлагали безропотно на този рекет. Знаейки много добре кой кръг от хора стои зад гърба на развилнелия се така наречен журналист. Знаейки много добре, че това са именно кръговете, обезкостили общината през последните години. Провинциални олигарси, които се погрижиха не само за собственото си благосъстояние, но и за тоталното задушаване и отравяне на обществото. Въздухът във Враца е отровен, отровена е медийната среда, отровени са обществените и човешки взаимоотношения.

Вие, които говорите за референдум, за реформи, за демокрация и свобода, дадохте трибуна на даниел бузов, който е точно антипод на вашите претенции. С това изгубихте много. Далеч сме от мисълта, че рейтингът на предаването ви ще падне, но вярвайте, изгубихте една немалка група от хора, които ви вярваха и подкрепяха. Жалко!

Екип „МОДЕРНА ВРАЦА“


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар