*

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ ДЕБАТИРАХА ТЕМАТА ЗА ЗДРАВНАТА КУЛТУРА НА МЛАДИТЕ ХОРА В ПОЛИТИКИТЕ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

|

На 10 май 2018 г. в Дома на Европа в София се проведе кръгла маса на тема „Здравната култура на младите хора в политиките за устойчиво развитие”, организирана от Югозападния университет „Неофит Рилски” съвместно с Академия за лидери към Националното младежко сдружение за здравна политика и мениджмънт. Специално участие в научния форум взеха представители на офиса на Световната здравна организация в България.

Събитието откри ректорът на Югозападния университет проф. д-р Борислав Юруков. По време на форума доклади изнесоха д-р Скендер Сила и доц. Михаил Околийски от офиса на СЗО, проф. Пламен Димитров от Националния център по обществено здраве и анализи, доц. д-р Стоян Везенков – декан на Факултета по обществено здраве, здравни грижи и спорт в ЮЗУ „Неофит Рилски“ и доц. д-р Александър Жеков – председател на Академия за лидери.

Форумът завърши с тържествена церемония, на която доц. Жеков връчи наградата за лидерство на заместник-министъра на образованието и науката проф. Иван Димов.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez