*

ПРЕДСТАВИХА БЕЛОГРАДЧИК НА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА

|
ПРЕДСТАВИХА БЕЛОГРАДЧИК НА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА

Възможностите за туризъм в Белоградчик и района са представени на традиционната международна туристическа борса "Ваканция и Спа Експо 2014", която се проведе в София от 13 до 15 Януари 2014 г. Това съобщиха от местната администрация в града на скалите. Рекламните материали представиха актуална информация за местата за настаняване и хранене, както и паметниците на културата на щанда на България.
Разработената от екипа на общинска администрация информация, е в няколко варианта- имиджова брошура за Белоградчик, включваща туристическите забележителности, места за настаняване и хранене и културен календар; флаери с кратко описание на български и английски език на Природонаучния и Историческия музеи, пещерите Магура и Козарника; брошура за двата нови маршрута- "По пътя на римските императори" и "По пътя на виното". Няколко филма и презентации за Белоградчик бяха представени и на щанда на област Видин. На 14 февруари, когато по стара традиция се отбелязва Трифон Зарезан, под звуците на традиционната българска гайда и със съдействието на винарски изби "Магура" и "Боровица" бе организирана дегустация, на която бяха презентирани местни вина и млечни продукти "Дубравия".
На изложението бе представена и дейността на Туристическия информационен център, бяха обсъдени идеи за развитието на вътрешния туризъм и изграждането на нови партньорства.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez