*

ПРЕДПРАЗНИЧНОТО ИЗДАНИЕ НА „РЕЦЕПТА ЗА КУЛТУРА“

|

В предпразничното издание на „Рецепта за култура“ водещият Юрий Дачев е поканил изявени творци в различни области.

Писателят Владимир Зарев ще разкаже за новия си роман, идеята за който се родила по времена карантината.

Професор Виктор Паунов, преподавател в Художествената академия ще представи съвременните тенденции в книжното оформление у нас.

А професор Станислав Памукчиев ще разкрие детайли от предстоящата си изява в галерия „Арте“. На 26 май там ще бъде открита изложба с негови творби, създадени по време на карантината.

Психологът Даниела Серданова ще ни въведе в едно пролетно „възпитание на чувствата“, с коментара си на актуални проблеми във взаимоотношенията в младите двойки.

„Рецепта за култура“ възстановява в това издание рубриката „Акценти“, представяща интересни събития на програмата на идната културна седмица.

Не пропускайте „Рецепта за култура“ в събота, 23 май, от 18 часа по БНТ2.

***

В България всекидневно и навсякъде се случват културни събития, „Рецепта за култура” се стреми да ги открие и покаже за зрителите. В рубриката "Портрет с думи" срещаме зрителите с известни личности в различни области на българската култура. Те споделят малко познати събития от живота си, днешния си поглед за случващото се, новите си намерения. Без сензации, без преднамерено атакуващи въпроси, без банални отговори.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez