*

ПРЕДПОЧИТАМЕ САНДАЛИ

|
ПРЕДПОЧИТАМЕ САНДАЛИ

Сандалите през лятото са най-предпочитаните, защото запазват прохладата и проветрението на крака, а в същото време вече има толкова много и различни видове и дизайни, че всеки може да направи своя избор. Какви са предимствата на най-предпочитаните модели дамски сандали през този сезон ще разберем заедно по-долу.

 

Семпли

Както може да се досетите от наименованието на този тип дамски сандали, те са неутрални и стоят почти незабележимо на крака. В най-добрия случай, ако и облеклото е семпло, те отлично се вписват в общия образ и спомагат за създаването на добре изглеждаща визия, чийто отделни елементи органично се допълват. Тези обувки са предпочитани от дамите, които не желаят да привличат излишно погледите и биха предпочели да останат неутрални в тълпата.

 

С животински принт

Обикновено подобен тип сандали е предпочитан от дамите, желаещи да бъдат екзотични и привлекателни за мъжете. Особено предпочитани са тигровите и леопардови принтове, които със своя кафеникав цвят отлично се комбинират с почти всяко облекло, а в същото време правят и впечатление на околните. Това ги прави добър избор за вечерни излизания и за забави.

 

Изключително привлекателни са и моделите с принт на змийска кожа, добре допълващи се с подобна рокля, клин или пола. Сред тях съществуват светли или тъмни варианти, позволяващи подходящо да подберете облеклото си за максимална съвместимост.

 

С интересни токове

Както бе споменато, разновидностите са толкова много, че човек разглеждайки ги, със сигурност ще си хареса повече от един модел. Например, предлагат се модели с интересни токове, които могат да бъдат дебели, тънки, високи и ниски, а дори такъв изобщо да липсва. Тук всичко зависи от предпочитанието и удобството при употреба. Някои дами обичат да носят високи токове, които ги правят по-високи на ръст и по-елегантни. Други изпитват дискомфорт и предпочитат по-ниските варианти. 

 

Със сигурност обаче, ако желаете да изглеждате по-стройна и елегантна, със сигурност трябва да заложите на високите токове.

 

Ярки цветове

Ярките цветове винаги привличат погледите и ако искате да направите акцент върху новите си красиви сандали, това е правилната стратегия. Ако искате агресивно да привличате погледите, то непременно заложете на червеното. То е достатъчно ярко и като цяло подобен цвят влияе на нервната система и предизвиква енергичност в отсрещната страна. Бялото е по-неутрално, но като класически цвят, то се допълва със всеки друг и е подходящ както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи.

 

Платформи

Този тип сандали осигуряват освен атрактивна външност, така и комфорт на крака. Подходящи са за носене след тежък работен ден, защото позволяват на крака да се отпусне и да се разтовари от напрежението. Те отлично се съчетават с широк обхват от дрехи и Ви позволяват да изглеждате добре и да експериментирате с всеобхватна гама от цветове и принтове. Поради своята универсалност, те също могат да се носят по различни поводи и това всъщност ги прави и много предпочитани сред дамите. Например, подходящи са за комбинация с:

  • пола - през лятото, полата е сред най-носените дамски дрехи, която отлично се съчетава със сандали на платформа. Без значение дали е дълга или къса, Вие ще изглеждате неотразима;
  • къси панталони - подобна комбинация визуално увеличава дължината на краката. Така, ако сте с леко наднормено тегло, успешно ще го замаскирате;
  • дънки - тесните вталени модели са отличен избор за комбинация, особено ако те са с накъсан ефект.

 

Към днешна дата, модата е значително по-толерантна в сравнение с преди години и сега вече позволява извършването на по-смели експерименти в съчетанието на облеклото и обувките, но все пак не бива да се прекрачват определени граници. Така със сигурност ще се чувствате по-уверени, когато се намирате сред тълпа от хора.

 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez