*

ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА НА КАСЪМ КАСЪМОВ И БРАНИМИР БОЧЕВ В С. ПОПИЦА

|

Кандидатите за народни представители от листата на ДПС във Врачанско Касъм Касъмов и Бранимир Бочев се срещнаха с жители на село Попица. Както и при другите предизборни срещи, и тук хората изразиха страховете и притесненията си как ще изкарат зимата – с високите цени на хранителните продукти и още по-високите цени на дървата за огрев.

Касъм Касъмов пръв взе думата и обясни на присъстващите, че Движение за права и свободи е единствената партия, която се интересува не само преди избори от най-бедните и най-уязвимите групи от хора. Той посочи накратко какви са целите на ДПС.

„На първо място е гарантиране на енергийната и продоволствена сигурност и независимост на България. Паралелно с това овладяване на инфлацията и подкрепа на най-уязвимите групи от населението. Програми в помощ на бизнеса, за да подпомогнем реалния растеж на икономиката. Спешно задействане на плана за възстановяване и устойчивост, както и на оперативните европейски програми. И не на последно място – разумен и балансиран бюджет за 2023 г., който да осигури сигурност и стабилност на държавата, общините, бизнеса и гражданите. Във всяка една от тези области ДПС има готови предложения, които ще внесе в Народното събрание“, допълни Касъмов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар