*

ПРАЗНИЧЕН МАСОВ БОЙ НА СОФИЙСКИ АБИТУРИЕНТИ /видео/

|

Масов бой на абитуриентския бал в Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) в София провали една от най-важните вечери на зрелостниците.

Вместо танци по масите, викове и традиционното броене до 12, които са обичайна гледка за абитуриентските балове, залата се превръща в арена за масов бой.

В социалната мрежа Фейсбук се разпространява видео със заглавие „Бой на бала на НТБГ", което само за няколко часа беше споделено стотици пъти. На него се вижда как завършващите ученици си раздават шамари, ритници, крошета, скубят се, плачат, псуват се, а други се смеят. Някои са налягали по земята, други аплодират сконфузната ситуация.

Водещият, охраната и директорът на гимназията Емилия Иванова се опитват безрезултатно да успокоят подивелите абитуриенти.

Клипът, който е дълъг почти четири минути, предизвика насмешка и възмущение сред потребителите на социалната мрежа.

„Просто ме е срам, ТОВА СА БЪДЕЩЕТО И БЪДЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ", „Най-лошото е,че тва се вижда всеки ден по улиците! Били сме славен народ,но в момента сме много прост! Да се избиваме взаимно,заради някви абсолютни глупости и със всяко поколение става все по-зле и по-зле ...", И тези хора са бъдещето на България... С всяка година все по-зле става... Излагацията е пълна, а простотията личи от всеки кадър...", пишат потребители на Фейсбук


ОЩЕ ОТ "С/ЪС/ КОМЕНТАР"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez