*

ППМГ – ВРАЦА ПОЛУЧИ ВТОРИ ЕВРОПЕЙСКИ ЗНАК ЗА КАЧЕСТВО ЗА ETWINNING ПРОЕКТ

|

Екипът на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си - здравословен живот за юношите“ към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца премина оценката на Европейската комисия и получи и втория знак за успех - Европейски знак за качество. Наградата показва, че проектът е достигнал европейски стандарти на качество и резултатите му ще бъдат споделени в европейския портал www.etwinning.net.

Наградата се връчва от Централното звено на Програма eTwinning (Central Support Service) в Брюксел на учители, чиито проекти са предложени за Европейския знак за качество от поне две национални агенции в държавите-партньори след етап на отсяване на най-добрите национални кандидатури.

„Изключително се радвам, че нашите ученици откликват на възможността за включване в дейности за международно сътрудничество. Това ги прави по-отворени към света и засилва увереността им в собствените им сили и умения”, сподели г-жа Калина Николова, координатор на проекта.

 

Кулминацията на проектните дейности предстои през м. юни 2019 г. с организирането на международна ученическа конференция на тема „Здравословен живот“, чийто домакин ще бъде ППМГ „Акад. Иван Ценов“. 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez