*

ПП ГЕРБ – ВРАЦА С ДОСТОЙНА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ

|

Враца има достойно място в листата на ПП ГЕРБ и СДС за предстоящите европейски избори. Уважаваният врачански лекар д-р Иво Ралчовски е под номер единадесет в листата с кандидати за членове на европейския парламент, която беше представена днес.

При обявяването на кандидатурата му Цветан Цветанов подчерта, че освен прекрасен лекар д-р Ралчовски е и общински съветник в ОбС – Враца.  

„Д-р Иво Ралчовски е два пъти член на БЛС и чрез специализираната си очна клиника има възможност да помага на хиляди пациенти не само във Враца, но и в областите Видин и Монтана”, каза Цветан Цветанов.

Той благодари и за досегашната изключително успешна дейност на евродепутата Владимир Уручев.

Д-р Иво Ралчовски е един от най-известните офталмолози в Северозападна България. Завършил е Медицински университет – София, има множество специализации и квалификационни курсове. Бил е ординатор в Общинската болница в Козлодуй и в очното отделение на МБАЛ „Христо Ботев” – Враца. Той управлява собствен медицински център в града. Д-р Иво Ралчовски е един от създателите на ГЕРБ в Община Враца и член на Ротари клуб - Враца. Председател на групата съветници от ПП ГЕРБ в общински съвет – Враца мандат 2015 – 2019 година.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ и СДС за евроизборите на 26 май е еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел.

Ето пълния списък на кандидатите за евродепутати на ГЕРБ и СДС:

   Мария Габриел

   Андрей Ковачев

   Андрей Новаков

   Ева Майдел

   Асим Адемов

   Александър Йорданов - СДС

   Лиляна Павлова

   Емил Радев

   Ивелина Василева

   Марин Захариев

   Иво Ралчовски

   Младен Шишков

   Николай Диков

   Камен Костов

   Йоанна Йончева Фильова

   Жечо Станков

   Илия Лазаров - СДС


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez