*

ПОЗОР НА НАЙ-СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК 24 МАЙ ВЪВ ВРАЦА

|
ПОЗОР НА НАЙ-СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК 24 МАЙ ВЪВ ВРАЦА

Отбелязването на най-светлия празник за българите 24 май бе опозорено във Враца от присъствието на бившия кмет на общината и настоящ депутат от БСП Николай Иванов. Без капка срам и свян ексградоначалникът се подреди сред официалните гости, а колегите му от управляващата коалиция очевидно нямаха никакви притеснения да са рамо до рамо с него.

Възмущението дойде от гражданите, които бяха излезли с децата си да отбележат най-българския, най-духовния, най-чистия празник.

Въпросът е – с какви очи Николай Иванов застава пред врачани? Как ги гледа тези хора, които чрез данъците си ще трябва да плащат управленските му грешки? 27 милиона и половина санкция по водния цикъл, милион и половина санкция по проекта за Леденика и какво ли още не? Не изпитва ли поне малко неудобство от това, което е сътворил? Няма ли поне капчица свян?

Разбира се, това са въпроси, чиито отговори са ясни. Със същата безцеремонност червеният депутат ще се изпъчи на 1-ви юни и пред паметника на Ботев. Вероятно редом с него ще е и Корнелия Нинова, която не спира да говори за промяна. Това ли е промяната й – Николай Иванов, който с управлението си доведе до латентно състояние две общини – Криводол и Враца? Нима тези факти не са известни на г-жа Промяна? Ако на закритите пленуми всичко минава, то пред гражданите не става. Колкото и да са изтерзани, колкото и да са притиснати от ежедневието, не са изгубили сетивата си. И помнят! И разбират, че точно това безсрамие и колаборация на партийците трови обществените отношения. Унищожава градовете, селата, държавата, бъдещето!

ПОЗОР!

 

P.S. Разграничете се дами и господа управляващи! Защото врачани вчера ви приеха за едно!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez