*

ПОСРЕЩНАХА БОЙКО БОРИСОВ С ОВАЦИИ ВЪВ ВРАЦА

|

Днес премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с благодарност от жителите на област Враца за правителствената подкрепа, с която областта се развива. Съвместно с премиера, реновираната волейболна зала в Спортен комплекс „Христо Ботев“ откриха министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Петя Аврамова и кметът на Враца Калин Каменов. Инвестицията е на стойност 1,2 млн. лева, предоставена с Постановление на Министерски съвет.

Със съдействието на министър - председателя, в областния град са привлечени и крупни инвеститори, които ще дадат възможност на стотици хора да работят в областта. В тази връзка, премиерът Борисов посети немския завод МД Електроник.

Областният управител на област Враца Малина Николова при посрещане на премиера сподели:

„Уважаеми господин Борисов, фактите сочат, че през последните 30 години осезателна и развиваща помощ област Враца получава само чрез правителствата, които Вие ръководите. Ние, живеещите тук, съзнаваме добре как приемате нашите приоритети за приоритети на правителството и решавате конкретните проблеми на Северозапада. Фактът, че с министър Аврамова стартирахте най-значимия проект – скоростния път Видин – Ботевград е доказателство, че може да разчитаме подкрепата Ви да става все по-мощна за област Враца. Средствата, които успяхте да защитите в Европейския съвет за Северна България, са така необходими за развитието на нашите градове и села. В отговор на Вашите усилия, ние стоим заедно с Вас и чувайки хората, живеещи в нашата област, ще направим предложения за стратегическо развитие на нашия район със средствата от държавата и Европа.

Няма да позволим България да се управлява с юмрук, с агресия и демагогия от овехтели политици с нечистоплътни интереси в частна полза или от недоносени политици, без опит и с популизъм. Настояваме да продължите единствения правилен път за  развитието на страната ни с международния си авторитет, ясни цели и политики, работещи за хората“.

Кметовете на Оряхово – Росен Добрев, на с. Челопек - Тихомир Тошев, на с. Търнава – Габриела Раловска и общинският съветник в Общински съвет – Роман - Росен Цолов изказа своята благодарност и засвидетелстваха своята подкрепа към премиера и правителството за финансираните пътни отсечки Селановци – Кнежа, Алтимир – Търнава – Бяла Слатина, Мездра – Роман, реконструкцията и изграждането на водопровод в Челопек.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez